Maradandó

Esküvői fotózás

Üdvözöllek az esküvői oldalamon! Természetes és egyedi stílusú esküvői fotózást vállalok az ország egész területén,  hogy megörökíthessem életetek nagy napját.  Az esküvői fotózásaim során inkább az elkapott nagy pillanatokra és az érzelmekre fektetem a hangsúlyt,  természetesen pár beállított kép is készül a fotózások során,  ahol minden részlet a helyére kerül,  így biztosítva a maradandó örök emlékképeket számotokra.. 

Kedvezményes csomagárakkal illetve egyedi ajánlatokkal várom,  hogy együtt éljük meg a nagy napotokat.

Artboard-43.svg

Jegyes fotózás

Az esküvőtök előtti közös páros romantikus képek készítése,  önfeledt,  nyugodt és gyönyörű környezetben, kötetlenűl ahol meg is ismerhetjük egymást.

Artboard-41-1.svg

Kreatív fotózás

Természetes,  érzelemdús páros fotósorozat gyönyörű helyszíneken veletek,  maximálisan rátok koncentrálva.

Artboard-42.svg

Lakodalom fotózás

A lakodalom meghitt érzelmes és fontos pillanataitól,  az önfeledt hangulatképekig végig követem veletek a Nagy napot,  igazi időtálló emlékeket teremtve.

Esküvői fotó galéria

Csomagok

árak

Ezüst csomag

150.000.- Ft

 • 1 órás kreatív fotózás a szertartást megelőzően
 • szertartások fotózása
 • csoportképek készítése a szertartás után
 • lakodalom fotózása 22 óráig
 • 500 db kép webtárhelyen

Arany csomag

200.000.- Ft

 • készülődés fotózása
 • kreatív fotózás a szertartást megelőzően
 • szertartások fotózása
 • csoportképek készítése a szertartás után
 • lakodalom fotózása hajnali 1 óráig
 • 750 db kép webtárhelyen

Gyémánt csomag

250.000.- Ft

 • egész napos rendelkezésre állás
 • esküvőt megelőző jegyes fotózás
 • készülődés/kikérés fotózása
 • 1 órás kreatív fotózás a szertartást megelőzően/ vagy akár külön napon
 • szertartások fotózása
 • csoportképek készítése a szertartás után
 • lakodalom fotózása hajnali 1 óráig 
 • 1000 db kép webtárhelyen
 • zenés slideshow a legszebb pillanatokból

Személyre szabott, egyedi árakért keressenek bizalommal!

Ilyés Ferenc
esküvői fotós

Mindig igyekszem a lehető legjobbat kihozni az elkészült anyagból,  hogy olyan képek szülessenek,  amiket örömmel néztek vissza még évek múlva is.

Rugalmasságom és alkalmazkodó képességem segítségével gyorsan megtalálom a közös hangot a párokkal,  így a fotózás alatt mindenki jól érzi magát. Ugyanakkor nagy hangsúlyt fektetek a részletekre,  és arra,  hogy a fotózás közben észrevétlen maradjak. Így a fontos pillanatokat természetes és spontán módon tudom megörökíteni. A képeim stílusa elegáns és romantikus, de sosem feledkezem meg a vidámságról sem. Szeretek olyan képeket készíteni, amiket nézegetve újra és újra átélhetitek az esküvő napjának minden csodálatos pillanatát.
Bízzatok bennem az esküvőtök napján, én pedig garantálom,  hogy olyan képekkel tértek haza,  amiket büszkén mutogathattok a családnak és barátoknak.  A többi részletet bízzátok rám, és élvezzétek a nagy napot!

Hello

ismerj meg

Esküvői fotós vagyok, aki szívvel-lélekkel szereti a munkáját.  Számos esküvőt örökítettem már meg, és minden alkalommal plusz örömmel tölt el viszont látni a boldog párok arcát a képeimen. Munkám során mindig arra törekszem, hogy a párokat minél jobban megismerjem, és megragadjam a kapcsolatuk egyediségét.  A fotózás során számomra fontos,  hogy jól érezzétek magatokat,  hiszen a legjobb képek akkor születnek, ha a modell is élvezi a pillanatot.

0
Éve fotózom
0

Fotózás

0
Elkészült kép

„A fotós feladata az, hogy nyitva tartsa a fényképezőgépen a zárat akkor, amikor körülötte mindenki lehunyja a szemét.”

Chris Greenhalgh

Így tudunk együtt dolgozni

5 lépésben

 • Bármelyik elérhetőségemen felveszítek velem a kapcsolatot, akár árajánlatkérés formályában, ahol egyeztetjük a részleteket, és én egyedi személyreszabott árajánlatot adok nektek 24 órán belűl.

 • Ha az árajánlatom és a szolgáltatásom elnyerte tetszéseteket, ezután küldök nektek egy  szerződéstervet, amelyet át tudtok olvasni és akár személyre szabhatjuk, hogy ti is és én is megfelelően védve legyünk.

 • Ha megoldható, tarthatunk egy megbeszélést ideális esetben a szerződéskötéssel egybekötve személyesen még a fotózás előtt. Emellett, természetesen bármikor üzenhettek nekem, ha bármilyen kérdéseitek vagy új ötleteitek merülnek fel. Készségesen válaszolok minden felmerülő kérdésetekre.

 • Az esküvőre a kezdés előtt nagyjából egy órával érkezem, hogy legyen időm felmérni a helyszín fényviszonyait.

 • A fotózás után, feltöltöm a képeiteket számítógépre, és elkezdem az utómunkálatokat. Az esküvőt követő egy héten belül kaphattok előzetes képeket a nagy napról. Minden egyes képetek aprólékos fény-és színbeállítást igényel, így legkésőbb az esküvőtől számított 14 napon belül adom át nektek az összes fényképet.

Visszajelzések

ezt mondták rólam

Gyakori kérdések

…és válaszok
Az esküvőtök napja számomra is ünnep, ennek megfelelően a munka elvégzéséhez szükséges kényelemmel, de az ünnepi eseménynek megfelelő öltözetben jelenek meg.

A szerződésben megállapított rendelkezésre állási idő végéig legalább. Ettől természetesen akár az esküvő napján is el lehet térni.Kisebb csúszások előfordulhatnak a menetrendben, ezeket rugalmasan kezelem, de ha úgy alakul, hogy szeretnétek a rendelkezési időn túl is a jelenlétemet megoldható az is.

Sokszor van közös munka videóssal, ilyenkor egymásra tekintettel, odafigyeléssel végezzük a munkánkat.Szükség esetén vannak videós kollégák akikkel összeszokottan csapatban tudjuk vállalni a komplett fotós és videós munkát.

Igen, teljes mértékben! Ha ez az igényetek, csak értesítenetek kell róla. Néhány esküvői fotóssal ellentétben én nem kérek pénzt, ha inkább szeretnétek, hogy a dolgok magánjellegűek maradjanak. Azonban azt fontos tudni, hogy minden fotós élete képéért dolgozik folyamatosan. Ha megtiltjátok a publikálás jogát, akkor elveszitek tőle ezt a fajta lelkesedést. Természetesen, ennek ellenére mindent megteszünk, hogy megfelelő szolgáltatást nyújtsunk.

A képeket online galériában adom át két féle méretben, egy teljes és egy web optimalizált méretben.Esküvők esetében 2 héten belűl, kisebb családi/portré fotózások esetében 4-5 napon belül.

Debrecen vonzáskörzetében az esküvői csomagok tartalmazzák az útiköltséget, illetve a szabadtéri fotózások is, Debrecenben és közelében. Megyén kívüli esküvői csomag függvényében útiköltség is kerül felszámításra.

Scroll to Top