Meghitt

Családi fotózás

Üdvözöllek a családi fotózás oldalamon!  Ha természetes,  önfeledt hangulatú és örök emlék családi képekre vágysz keress bizalommal.  Szabadban, szuper helyszíneken,  hangulatos napsütésben,  vagy akár szépen berendezett élő díszlettel rendelkező stúdióban mesterséges fénynél legyen is az. Várlak szeretettel, gyermek, családi, kismama, nagymama fotózásra kortól és létszámtól függetlenül minden évszakban.

Csomagok

árak

Kis családi csomag

20.000.- Ft

 • fél óra -óra meghitt családi fotózás
 • 20db kiválasztott kép online galériában két féle méretben átadva
 • Debrecen vonzáskörzetében kiszállás
 • további képek lehetősége 1000ft/db

Közepes családi csomag

30.000.- Ft

 •  kb. 1 óra meghitt családi fotózás 4 főig
 • 30db kiválasztott kép online galériában két féle méretben átadva
 • Debrecen vonzáskörzetében kiszállás vagy 1 óra studiófotózás bérléssel együt
 • további képek lehetősége 1000ft/db

nagy családi csomag

40.000.- Ft

 • kb. 1 óra meghitt családi fotózás 8-10 főig
 • 40db kiválasztott kép online galériában két féle méretben átadva
 • Debrecen vonzáskörzetében kiszállás vagy 1 óra studiófotózás bérléssel együtt
 • további képek lehetősége 1000ft/db

Személyre szabott, egyedi árakért keressenek bizalommal!

Hello

ismerj meg

Családi fotózások alkalmával, legyen az egy  naplementés természetes gyönyörű helyszín, vagy egy szépen berendezett stúdió, mindig igyekszem a lehető legjobbat kihozni az adott körülményekből, hogy olyan képek szülessenek, amiket örömmel néztek vissza még évek múlva is.

Rugalmasságom és alkalmazkodó képességem segítségével gyorsan megtalálom a közös hangot családokkal gyerekekkel, így a fotózás alatt mindenki jól érzi magát és sokkal egyszerűbben lehet természetes, önfeledt,  bensőséges képeket készítenem. Ugyanakkor nagy hangsúlyt fektetek a részletekre, és arra, hogy a fotózás közben észrevétlen maradjak, így a fontos pillanatokat természetes és spontán módon tudom megörökíteni. Szeretek olyan képeket készíteni, amiket nézegetve újra és újra mosolyt és jó érzést ébreszt bennetek az adott megörökített pillanat.

Bízzatok bennem, én pedig garantálom, hogy olyan képekkel tértek haza, amiket büszkén mutogathattok a családnak és barátoknak.

Ilyés Ferenc
fotográfus

0
Éve fotózom
0

Fotózás

0
Elkészült kép

„A fényképezés az élet egyik formája.”

Visszajelzések

ezt mondták rólam

Így tudunk együtt dolgozni

5 lépésben

 • Bármelyik elérhetőségemen felveszítek velem a kapcsolatot, akár árajánlatkérés formályában, ahol egyeztetjük a részleteket, és én részletes személyreszabott árajánlatot adok nektek.

 • Ha az árajánlatom és a szolgáltatásom elnyerte tetszéseteket, ezután egyeztetünk egy időpontot, napszakot, ami mindkettőnknek megfelelő.

 • A megbeszélt időpont előtt egyeztetünk az időjárás tekintetében ha szükséges esőnapot jelölünk ki. Studiofotózás esetében véglegesítjük a foglalást.

 • Megcsináljuk a fotózást. 🙂

   

 • Családi fotózások esetében pár napon belül de legfeljebb egy héten belül átadom a kész képeket online galéria linken.

Gyakori kérdések

…és válaszok
Az esküvőtök napja számomra is ünnep, ennek megfelelően a munka elvégzéséhez szükséges kényelemmel, de az ünnepi eseménynek megfelelő öltözetben jelenek meg.

A szerződésben megállapított rendelkezésre állási idő végéig legalább. Ettől természetesen akár az esküvő napján is el lehet térni.Kisebb csúszások előfordulhatnak a menetrendben, ezeket rugalmasan kezelem, de ha úgy alakul, hogy szeretnétek a rendelkezési időn túl is a jelenlétemet megoldható az is.

Sokszor van közös munka videóssal, ilyenkor egymásra tekintettel, odafigyeléssel végezzük a munkánkat.Szükség esetén vannak videós kollégák akikkel összeszokottan csapatban tudjuk vállalni a komplett fotós és videós munkát.

Igen, teljes mértékben! Ha ez az igényetek, csak értesítenetek kell róla. Néhány esküvői fotóssal ellentétben én nem kérek pénzt, ha inkább szeretnétek, hogy a dolgok magánjellegűek maradjanak. Azonban azt fontos tudni, hogy minden fotós élete képéért dolgozik folyamatosan. Ha megtiltjátok a publikálás jogát, akkor elveszitek tőle ezt a fajta lelkesedést. Természetesen, ennek ellenére mindent megteszünk, hogy megfelelő szolgáltatást nyújtsunk.

A képeket online galériában adom át két féle méretben, egy teljes és egy web optimalizált méretben.Esküvők esetében 2 héten belűl, kisebb családi/portré fotózások esetében 4-5 napon belül.

Debrecen vonzáskörzetében az esküvői csomagok tartalmazzák az útiköltséget, illetve a szabadtéri fotózások is, Debrecenben és közelében. Megyén kívüli esküvői csomag függvényében útiköltség is kerül felszámításra.

Scroll to Top