Hiteles

Portré fotózás

Üdvözöllek a porté fotózás oldalamon!  Portré fotózás során próbálok a személyiségedből is visszaadni a képek által egy szeletet,  legyen ez napsütötte természetes helyszíni fotózás a szabadban, vagy mesterséges megvilágítással egy stúdiófotózáson.

Ha képeim elnyerték tetszésedet keressetek bizalommal és egyeztessünk időpontot!

Csomagok

árak

Alap portré Csomag

20.000.- Ft

 • fél óra portréfotózás szabadban
 • Debrecen közelében kiszállás
 • 20 db kép webtárhelyen

Közepes portré csomag

30.000.- Ft

 • 1 óra portréfotózás szabadban vagy stúdióban
 • Debrecen közelében kiszállás vagy stúdióbérlés
 • 30 db kép webtárhelyen

Nagy portré csomag

40.000.- Ft

 • 1 óra portréfotózás szabadban vagy stúdióban
 • Debrecen közelében kiszállás vagy stúdióbérlés
 • 40 db kép webtárhelyen
Személyre szabott, egyedi árakért keressenek bizalommal.

Hello

ismerj meg

   Portré fotózások során ügyelek arra,  hogy a modell mindig azt a képet kapja meg amiért felkeres,  legyen az üzleti,  menő modell,  vagy egy  tündéri gyermek porté fotózás.  Akár lazán szabadon a természetben, akár stúdió körülmények közt elegánsan.

  A célom, hogy a képek ne csak szépek,  hanem érzelmesek és valóságosak is legyenek. A fotózás során számomra fontos,  hogy jól érezzétek magatokat,  hiszen a legjobb képek akkor születnek, ha a modell is élvezi a pillanatot.

  Ezért mindig arra törekszem,  hogy az ügyfeleimmel közvetlen és barátságos kapcsolatot alakítsak ki, és hogy a fotózás szórakoztató és kellemes legyen számukra, mindenféle feszengéstől mentes.

Ilyés Ferenc
fotográfus

0
Éve fotózom
0

Fotózás

0
Elkészült kép
„A fényképen mindig két ember van. A fényképész és a néző.”

Így tudunk együtt dolgozni

5 lépésben

 • Bármelyik elérhetőségemen felveszítek velem a kapcsolatot, akár árajánlatkérés formályában, ahol egyeztetjük a részleteket, és én részletes személyreszabott árajánlatot adok nektek.

 • Ha az árajánlatom és a szolgáltatásom elnyerte tetszéseteket, ezután egyeztetünk egy időpontot, napszakot, ami mindkettőnknek megfelelő.

 • A megbeszélt időpont előtt egyeztetünk az időjárás tekintetében ha szükséges esőnapot jelölünk ki. Studiofotózás esetében véglegesítjük a foglalást.

 • Megcsináljuk a fotózást. 🙂

 • Portré fotózások esetében pár napon belül de legfeljebb egy héten belül átadom a kész képeket online galéria linken.

Visszajelzések

ezt mondták rólam

Gyakori kérdések

…és válaszok
Az esküvőtök napja számomra is ünnep, ennek megfelelően a munka elvégzéséhez szükséges kényelemmel, de az ünnepi eseménynek megfelelő öltözetben jelenek meg.

A szerződésben megállapított rendelkezésre állási idő végéig legalább. Ettől természetesen akár az esküvő napján is el lehet térni.Kisebb csúszások előfordulhatnak a menetrendben, ezeket rugalmasan kezelem, de ha úgy alakul, hogy szeretnétek a rendelkezési időn túl is a jelenlétemet megoldható az is.

Sokszor van közös munka videóssal, ilyenkor egymásra tekintettel, odafigyeléssel végezzük a munkánkat.Szükség esetén vannak videós kollégák akikkel összeszokottan csapatban tudjuk vállalni a komplett fotós és videós munkát.

Igen, teljes mértékben! Ha ez az igényetek, csak értesítenetek kell róla. Néhány esküvői fotóssal ellentétben én nem kérek pénzt, ha inkább szeretnétek, hogy a dolgok magánjellegűek maradjanak. Azonban azt fontos tudni, hogy minden fotós élete képéért dolgozik folyamatosan. Ha megtiltjátok a publikálás jogát, akkor elveszitek tőle ezt a fajta lelkesedést. Természetesen, ennek ellenére mindent megteszünk, hogy megfelelő szolgáltatást nyújtsunk.

A képeket online galériában adom át két féle méretben, egy teljes és egy web optimalizált méretben.Esküvők esetében 2 héten belűl, kisebb családi/portré fotózások esetében 4-5 napon belül.

Debrecen vonzáskörzetében az esküvői csomagok tartalmazzák az útiköltséget, illetve a szabadtéri fotózások is, Debrecenben és közelében. Megyén kívüli esküvői csomag függvényében útiköltség is kerül felszámításra.

Scroll to Top