Rólam

Ismerj meg jobban

Ilyés Ferenc
fotográfus

Már 17 éves koromban belekóstoltam a fotózásba, és azóta is hűségesen űzöm ezt a hivatást. Számos esküvőt örökítettem már meg, és minden alkalommal nagy örömmel tölt el ha a párok a képek láttán elégedettséggel távoznak és évekkel később is visszanézik a nagy napjukról készült fotókat.Munkám során mindig arra törekszem, hogy a párokat/családokat minél jobban megismerjem, és megragadjam a kapcsolatuk egyediségét.

 

A fotózás során számomra fontos, hogy jól érezzétek magatokat, hiszen a legjobb képek akkor születnek, ha a modell is élvezi a pillanatot.Ahogy hazaérek az esküvőről, alig várom, hogy nekikezdhessek a képek szerkesztésének. Mindig igyekszem a lehető legjobbat kihozni belőlük, hogy olyan képek szülessenek, amiket örömmel néztek vissza még évek múlva is.Rugalmasságom és alkalmazkodó képességem segítségével gyorsan megtalálom a közös hangot a párokkal, így a fotózás alatt mindenki jól érzi magát. Ugyanakkor nagy hangsúlyt fektetek a részletekre, és arra, hogy a fotózás közben észrevétlen maradjak. Így a fontos pillanatokat természetes és spontán módon tudom megörökíteni.A képeim stílusa elegáns és romantikus, de sosem feledkezem meg a vidámságról sem. Szeretek olyan képeket készíteni, amiket nézegetve újra és újra átélhetitek az esküvő napjának minden csodálatos pillanatát.Bízzatok bennem az esküvőtök napján, én pedig garantálom, hogy olyan képekkel tértek haza, amiket büszkén mutogathattok a családnak és barátoknak. A többi részletet bízzátok rám, és élvezzétek a nagy napot!

Debreceni születésű fotográfus és nyomdász vagyok. Két fiúgyermek édesapja, akik nagyban hozzájárultak a gyermekfotózás szeretetéhez. Főként esküvői fotózás területén tevékenykedem, országosan és határon túl is vállalok esküvői fotózásokat, családi és portréfotózásokat többnyire Debrecen vonzáskörzetében.

0
Éve fotózom
0

Fotózás

0
Elkészült kép

Visszajelzések

ezt mondták rólam

Scroll to Top